0
0
Subtotal: RM0.00
No products in the cart.

Tak Payah Risau Bulushome Ada !!

Smart Tag untuk si bulus yang bukan sahaja cantik digayakan malah dapat membantu si manja pulang ke pangkuan anda

Direka Khas Buat Pencinta Kucing

BULUSHOME PET TAG

LOCATION ALERT

WHATSAPP & CALL

PET PROFILE

PREMIUM DESIGN

Excited to find a place where I can get a tag for my lovely little haiwan. I feel safe. And not to mention, really beautiful and cool.
Evelyn Wan
Kuala Lumpur
Im so happy, not as heavy macam tag sedia ada. Looks smart & elegant bila pakaikan dekat bulus2 tu
Yusnidar Ghazali
Slangor

dah boleh tarik nafas lega..

  • Kalau selama ini anda selalu risau dengan si bulus yang suka merayau di kawasan kejiranan.
  • Lepasni dah boleh Chill & Relax, sebab dengan adanya bulushome, anda boleh bersedia.
  • Lihat senario di bawah.

SMART TAGBULUSHOMEHEBAT KERANA...

QUICK CONTACT

NOTIFICATIONALERT

PREMIUM DESIGN

9 KELEBIHAN UTAMA

QR Code
Scan

Text
Message

Premium
Design

Update
Profile

Email
Alert

Coordinate
Support

Whatsapp
Contact

Multiple
Pets

Custom
Name

Direct
Call

9 KELEBIHAN UTAMA

QR Code
Scan

Text
Message

Whatsapp
Contact

Premium
Design

Update
Profile

Multiple
Pets

Email
Alert

COORD
Embed

Direct
Call

Customer reviews

4.96
Based on 25 reviews
5
96 %
24
4
4 %
1
3
0 %
0
2
0 %
0
1
0 %
0
Bulushome™ Smart Tag (Premium) photo review
Yasmin
Support Local!
I came across their sponsored ads on IG. Thx for the idea
Bulushome™ Smart Tag (Premium) photo review
Dills
Love the tag! Great Quality!! Absolutely love the font.
Bulushome™ Smart Tag (Premium) photo review
Adam Asyraf
Yeay Dah Sampai. TQ Bulushome
Bulushome™ Smart Tag (Premium) photo review
Athena
A custom smart cat tag with QR code tracker for my cat whereabouts. In case, my mummy & daddy are looking for me..
Bulushome™ Smart Tag (Premium) photo review
Kak Zira
Nampak Exclusive Sangat
Tapi seriously, tag tu cantik gilaaa 😍😍 Nampak exclusive sgt and ringan!!
Bulushome™ Smart Tag (Premium) photo review
Shiro
it’s really beautiful cat tag
Yes it’s definitely loved. thank you! The sunshine color is so bright!
Bulushome™ Smart Tag (Classic) photo review
BEAR
Really love it!
Really love it! Bear happy, mommy pun happy
Bulushome™ Smart Tag (Classic) photo review
COCO
very satisfied
i’m very satisfied with the tag. i really hope it helps me if i lose Coco again
Bulushome™ Smart Tag (Classic) photo review
DUSTY
cantik sangat, puas hati
cantik sangat, puas hati
Bulushome™ Smart Tag (Classic) photo review
MARBLE
CANTIK SANGAT DIORANG PAKAI
Lega sikit lepasni nak bagi diorg main2 kt depan rumah

Excited boleh scan tag diorg, sangat function
Bulushome™ Smart Tag (Classic) photo review
AMBER
Tag and collar is of good quality.
Tag and collar is of good quality. Looks very pretty on my cat and doesn't make her uncomfortable like some other tags. So far so good
Bulushome™ Smart Tag (Classic) photo review
ATIKAH
CANTIK SANGAT
SUKA SANGAT RANTAI DIA, CANTIK SANGAT
Bulushome™ Smart Tag (Classic) photo review
Evelyn Wan
I FEEL SAFER
I am so happy to find a place where I can get a tag for my lovely little Haiwan. Everyday thousand of dogs and cats get lost and want to find their wa...More
I am so happy to find a place where I can get a tag for my lovely little Haiwan. Everyday thousand of dogs and cats get lost and want to find their way home. I feel safe after ordering and putting on the tag knowing that my baby can come back to me if he gets lost because of the tag. It is really beautiful, charming, and cool.
Bulushome™ Smart Tag (Classic) photo review
M****h
Alhamdulillah the tag was received well. Having this tag makes me relieved. Lepas ni my cat will not be missing In Sya Allah
Bulushome™ Smart Tag (Classic) photo review
S***h
Alhamdulillah. Best sgt.. X rasa kalau kucing kemana2 dah. Senang nak cari 🥰🥰
Bulushome™ Smart Tag (Classic) photo review
Hazira
Warna Pink cantik, hitam is the best
Suke sgt dgn packaging cantik, boleh buat bookmark buku. Collar agak besar sikit sbb saya punye kitten jd kene beli baru
Bulushome™ Smart Tag (Classic) photo review
Bulushome™ Smart Tag (Classic) photo review
Bulushome™ Smart Tag (Classic) photo review
Bulushome™ Smart Tag (Classic) photo review
Bulushome™ Smart Tag (Classic) photo review
Bulushome™ Smart Tag (Classic) photo review
Bulushome™ Smart Tag (Classic) photo review
+5
Nor Atikah
Barang Dah sampai
Rantai dh sampai. Cantik sgt2. Puas hati. Time kasih yew. kucing sy biase mmg xddk diam.. haha harap2 lepas ni da tak risau sgtla
NADIA SANFORD
I love the design!
Looks classy and simple. I love it!
Bulushome™ Smart Tag (Classic) photo review
Khairul Fendy Yaakop
Yang hebatnya, Kesan gigtan tiba-tiba hilang
kucing saya duk gigit2 habis ada kesan. tapi dah lama-lama camtu, kesan gigitan tu tiba-tiba hilang.. Lain maciam!!
Bulushome™ Smart Tag (Classic) photo review
Syanur Izzah
Cantik okay & puas hati
Tag cantik sgt, thank u seller.. will repeat order soon
Bulushome™ Smart Tag (Classic) photo review
Jaiho
Quality satisfied
Great Function! GPS boleh scan, jadi jakun pulak first2 tu
SALVINA CHONG
Cantik, excellent quality
cantik!

Da try scan semua function properly, Saya bagi 4/5 bintang.
Bulushome™ Smart Tag (Classic) photo review
Noor Afiq
Super happy and very satisfied
Good quality Material. Waited a few days for them to process the order but is worth it... Recommended 100%
Bulushome™ Smart Tag (Classic) photo review
Dane
👍👍👍
mmg worth it tunggu haritu, produk cantik nampak kilau2
Bulushome™ Smart Tag (Classic) photo review
C****m
😇😇😇

SI BULUS NAMPAK LAGI COMEL

TAWARANBULUSHOME

Potongan Harga !✋

Kalau akak/abang order harini pada 26, January, 2022, kami sertakan sekali potongan diskaun sebanyak 38% daripada harga asal: RM69 jadi hanya RM39 Sahaja

Kami Ganti Baru !✋

Kami akan ganti smart tag yang baru sekiranya…

Sekejap ! Ada Lagi !✋
Kami takkan ambil untung kalau anda rugi. Kami akan pulangkan wang 💵 sekiranya kucing tuan/puan hilang dan tidak kembali lagi…

Biar Betul !!😲
Ya betul, kami percaya bahawa sesungguhnya tiada nilai wang ringgit yang dapat menggantikan kasih sayang anda terhadap si bulus tercinta.

FREE GIFT CAT COLLAR

Untuk setiap unit pembelian

Cepat! Tempahan Terhad pada 26, January, 2022

Notify Me When Stock is Available 🔔

DISKAUN

FREE GIFT

MONEYBACK

Dua tiga kucing berlari
Manakan sama si kucing belang
Jangan asyik tercari-cari
Bulushome ada, pasti pulang

Tidak, anda hanya perlu membuat bayaran sekali sahaja seumur hidup.

Ya, butiran pada profil si bulus boleh ditukar pada bila-bila masa sahaja tanpa batasan. 

Pada era ini, QR code sudah menjadi satu kebiasaan dan trend pada semua. Tambahan pula, pada zaman Covid-19, kita semua perlu mengimbas QR code terlebih dahulu sebelum memasuki sesebuah premis? Selain itu, terdapat nombor telefon di sekeliling QR Code tersebut (Design baru).

Ya, BulusHome telah menjanjikan pulangan sebanyak 100% keuntungan jika Si Bulus anda tidak pulang ke rumah dalam tempoh tertentu. Anda hanya perlu menghubungi kami untuk mendapatkan keterangan lanjut.

Diameter untuk saiz smart tag adalah 25mm, dimana saiz ini sangat sesuai dipakai dari anak bulus hingga ke dewasa.

Semestinya ye, produk ini sesuai untuk anjing & kucing. Kami akan keluarkan produk untuk anjing secara rasmi pada masa hadapan.

Setiap tempahan smart tag Bulushome mempunyai personalization yang berbeza pada nama, nombor telefon dan QR kod. Proses pembuatan seperti printing, epoxy layering dan packaging akan mengambil masa dalam 5 hari.

BulusHome

Loading product page

PROCESSING…..

Accessing Pet Profile...